SGS szoftver

A TWE- Hungária Kft. szakmai célul tűzte ki olyan digitális platform kifejlesztését,
melynek segítségével a jelenlegi, hagyományos értelemben vett élőerős
őrzés-védelem egy minőségi, korszerű, a kor technikáit alkalmazó, az információt
azonnal megosztani képes szolgáltatássá alakul át.

Ennek a szakmai irányelveknek megfelelően, az egyik legjelentősebb hazai i
nformatikai céggel együttműködésben került kifejlesztésre az a digitális
dokumentációs és jelentési rendszert alkalmazó szoftver, melynek segítségével
az objektumban szolgálatot teljesítő vagyonőr valamennyi tevékenységének
rögzítését elektronikus formában hajtja végre és annak befejeztével jelentését
azonnal megküldi az érintett Megbízói és Megbízotti vezetőknek.

A rendszer egy webes felülethez kapcsolódik, a vagyonőrhöz egy androidos, vagy
IoS-es operációs rendszer alatt futó tablet/Ipad, vagy egy nagyobb, legalább 4”-os smart telefon kerül kihelyezésre, multimédiás szolgáltatói csomag aktiválása mellett.

A webes felületen elektronikus formátumban elhelyezésre kerül a Megbízónál, illetve a TWE –Hungária Kft-nél használt valamennyi dokumentum. A webes felületre különböző jogosultsági szintű felhasználók léphetnek be. (betekintő, felhasználó, teljes jogosultság)

Az adott objektumban használt dokumentumok „kiosztásra kerülnek” az adott készülékre a webes felületről, így a vagyonőr, csak azokhoz fér hozzá.

A dokumentálás a papír alapúhoz hasonlóan történik a smart készüléken, minden cselekmény ezen folyik, így pl. az aláírás is.

A dokumentáció, szinkronizálás útján, azonnal megjelenik a webes felületen, illetve egy belső generálás útján, az előre megadott e-mail címekre is postázásra kerül. A dokumentációkhoz hangfájl, fénykép, bármilyen formátumú egyéb fájl csatolható, illetve automatikusan GPS koordináták is társulnak hozzá. Ezzel egy komplex, valós idejű információcsomaghoz jut a Megbízó.

A járőrözés is ezen keresztül végezhető el, hiszen a tockenek helyett, NFC chippek kerülnek leolvasásra, ami a jelenlegi GPS járőrözési készülékeknél pontosabb, precízebb adatokat biztosít, ráadásul ehhez is csatolható a fenti csatolmányok közül bármelyik.

A webes felületen különböző időtartamú riportok (napi, heti, havi) kérhetőek le, kiosztható feladat az adott készülékre, ami azonnal megjelenik, illetve ellenőrzések rögzíthetőek. A felületen egyszerre láthatóak a megnyitott, a folyamatban lévő és a lezárt dokumentációk, különböző színnel is megjelölve.

 

2015 TWE-HUNGÁRIA Kft. © Minden jog fenntartva.
Weboldalt készítette: