Bemutatkozás

A TWE-Hungária Kft. 2014-ben alakult, a vagyonvédelmi piac vezető szakembereinek részvételével azon cél elérése érdekében, hogy a társaság modern, 21. századi technológiával rendelkező vagyonvédelmi vállalkozássá váljon. A vagyonvédelmi piacon egyedülállóként e-napló és e-járőrözési funkciót használva, folyamatos innovatív technikai eszközöket kifejlesztve és alkalmazva biztosítja a jelenkor színvonalának megfelelő szolgáltatást.

Társaságunk feladata az emberi élet és értékek, továbbá a kulturális és szellemi javak, valamint a vagyontárgyak jogszerű védelme, melyhez törvényben meghatározott eljárásokat, módszereket és technikai eszközöket használunk. Cégünk semmilyen körülmények között nem vállal olyan megbízást, amely jogellenes, vagy tisztességtelen célokat szolgál.

Vállalkozásunk célja a magas színvonalú, intelligens, komplex vagyonvédelmi szolgáltatás nyújtása, amely megakadályozza, megelőzi és minimalizálja az esetleges bűncselekmények, szabálysértések, munkahelyi és üzemi balesetek, illetve egyéb anyagi kárral és személyi sérüléssel járó, nem várt események bekövetkezését.

Mottónk: „Technológia és védelem".

2015 TWE-HUNGÁRIA Kft. © Minden jog fenntartva.
Weboldalt készítette: